Zauvek – Tamara Kučan

750.00 рсд

DEKLARACIJA
Roman Zauvek  nam postavlja pitanje: da li je bilo šta na ovom svetu zauvek? Da li u nekim ljudima zauvek ostanemo, iako više nisu uz nas? Da li postoji apsolutna ljubav i sloboda? Ljubav i ponos, sadašnjost i prošlost, nove i stare ljubavi, samo su neki od problema kroz koje prolaze glavni junaci. Zauvek je završetak trilogije, nastavak popularnog romana Made in Beograd, i zasebna priča o ljubavi dvoje mladih u Beogradu.

Kategorije: ,

Opis

Zauvek je završetak trilogije, nastavak popularnog romana Made in Beograd, i zasebna priča o ljubavi dvoje mladih u Beogradu.

U nekim ljudima ZAUVEK ostaneš; u glasu, u svakom pokretu, u svakoj suzi i smehu; u svakoj ponoćnoj tišini, najčešće. Postaneš ono što se ćuti, ali i ono što se ne može sakriti, Tuga. Suza. Svako ko ih zavoli posle tebe, voli zapravo, tebe.

Ovo je priča o Beogradu, snovima, rastancima, velikoj i prvoj ljubavi. Priča nam postavlja pitanje: da li je bilo šta na ovom svetu zauvek? Da li u nekim ljudima zauvek ostanemo, iako više nisu uz nas? Da li postoji apsolutna ljubav i sloboda? Ljubav i ponos, sadašnjost i prošlost, nove i stare ljubavi, samo su neki od problema kroz koje prolaze glavni junaci.

 

Prvi deo: Beograđanka

Drugi deo: Made in Beograd

 

Naš instagram profil: urban art

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zauvek – Tamara Kučan“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …