AUTORI

Tamara Kučan  rođena je 1989. godine.  Pisanjem se bavi od svoje sedamnaeste godine. Diplomirana  je komunikološkinja, osnivač i direktor  izdavačke kuće URBAN ART. Jedna je od najmlađih članica u istoriji Udruženja književnika Srbije. 

Ranka Tanasić Barlov rođena je 24. novembra 1979. u Kikindi.
Odrasla je u Ruskom Selu, a u Beograd je došla kao student prava, sa malim ambicijama i velikim snovima.
U svet književnosti zakoračila je 2012. godine.

Aleksandar Durišić Ash je rođen 1.10.1982. godine u Požarevcu, gde je kao učenik generacije završio Požarevačku gimnaziju. Studirao je i diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, a tri semestra je proveo na Tehničkom univerzitetu u Beču.

Slađana Kručičan rođena je 18. aprila 1974. godine. Završila je Pravni fakultet u Beograadu. Bavila se sportom, bila je košarkaški sudija, uređivala je školske novine, pisala je kratko za jedan nedeljnik. U mladosti je studirala beogradske klubove..

Teodora Vuković, poznatija kao Ultravioletna je rođena u Paraćinu.  Ima 19 godina. Pohađala je gimnaziju u svom rodnom gradu, posle koje upisuje studije novinarstva na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Nišu.

Marjam Manteghi je advokatica, autorka i aktivistkinja za ljudska prava. Rođena je u Teheranu, u Iranu. U svojoj petoj godini, Iz Irana odlazi u Kanadu, gde danas živi. Diplomirala je na Univerzitetu u Torontu i Univerzitetu u Vindzoru.