Beograđanka – Tamara Kučan

590.00 рсд

DEKLARACIJA
Roman Beograđanka je priča o odrastavnju u Beogradu, tinejdžerima i noćnom životu. Šokantan, skandalozan i intrigantan prikaz tajni mladih ljudi, obojen pričom glavne junakinje Jane Petrov. Jana živi sve samo ne tipičan život  tinejdžerke. Život ove devojke čine splavovi, klubovi, muškarci, dobra garderoba, šminka i skupa pića.   Jana krije tajnu, koja je ujedno i razlog zašto živi takav život. Roman Beograđanka popularnost uživa kod tinedjž populacije, kao i kod njihovih roditelja. Ovaj roman predstavlja sociološko ogledalo omladine lišene ambicija, zatrovane pogrešnim idolima, koja isključivo teži materijalnim vrednostima.

Nema na zalihama

Kategorija:

Opis

Roman Beograđanka je priča o odrastavnju u Beogradu, tinejdžerima i noćnom životu. Šokantan, skandalozan i intrigantan prikaz tajni mladih ljudi, obojen pričom glavne junakinje Jane Petrov. Jana živi sve samo ne tipičan život  tinejdžerke. Život ove devojke čine splavovi, klubovi, muškarci, dobra garderoba, šminka i skupa pića.   Jana krije tajnu, koja je ujedno i razlog zašto živi takav život. Roman Beograđanka popularnost uživa kod tinedjž populacije, kao i kod njihovih roditelja. Ovaj roman predstavlja sociološko ogledalo omladine lišene ambicija, zatrovane pogrešnim idolima, koja isključivo teži materijalnim vrednostima.

Nastavci: Made in Beograd, Zauvek i Oduvek

Autorkin instagram profil: Tamara Kučan

 

Čudno. Imala sam novu haljinu i cipele, a nisam mogla da se smejem i budem euforična oko izlaska. Nije mogla nijedna od nas. Uključila sam radio. Na radiu pesma pevača sa kojiim se Anja viđala… Ne znam šta joj je u životu trebao taj gad. Gledala je u pod, slomljena od tuge. A onda je neka od nas skočila i rekla: ,, Hajde, hajmo, šminkanje. Moramo da izađemo i budemo najlepše’’ A zapravo smo bile, najtužnije.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Beograđanka – Tamara Kučan“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *