Rekvijem za Adama – Aleksandar Đuričić Ash

1,020.00 рсд

DEKLARACIJA

Izuzetan psihološki roman, sa naglašenim unutrašnjim tokom misli glavnog junaka, Borisa Hundića, talentovanog pijaniste, sa mnogo ambicija, ali i mnogo strahova i unutrašnjih prepreka. Jedna greška bila je dovoljna da mu život pretvori u pakao i iznese na površinu najmračnije tajne njegove duše, natera ga u beg od odgovornosti, beg od duhova iz prošlosti, a najviše od samog sebe i odgovora na pitanje koje ga muči, a koje će intrigirati čitaoce do poslednje stranice: Šta se dogodilo sa Adamom Adamovićem?

Kad budem procitala – ali nesumnjam u dubinu iskaza i jasno profilirane misli i reci. Vizuelna prezentacija jasno mi daje do znanja da ce to biti zasigurno roman decenije na srpskoj knjizevnoj sceni! Prof. Biljana Jankulovska

Kategorije: ,

Opis

Rekvijem za Adama je drugi roman autora. 

Izuzetan psihološki roman sa naglašenim unutrašnjim tokom misli glavnog junaka Borisa Hundića. Boris je talentovani pijanista, sa mnogo ambicija, ali i mnogo strahova i unutrašnjih prepreka. Jedna greška bila je dovoljna da mu život pretvori u pakao. Ali i da  iznese na površinu najmračnije tajne njegove duše, natera ga u beg od odgovornosti, beg od duhova iz prošlosti, a najviše od samog sebe i odgovora na pitanje koje ga muči. To pitanje  će intrigirati čitaoce do poslednje stranice: Šta se dogodilo sa Adamom Adamovićem?
Citate iz Rekvijem za Aadama možete pogledati na sledećem linku: Citati
Autorov instragram profil: @ash.rs

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Rekvijem za Adama – Aleksandar Đuričić Ash“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *