Profajler – Tamara Kučan

1,100.00 рсд

DEKLARACIJA
Marina, mlada i ambiciozna psihološkinja, suočena je sa nesvakidašnjim poslovnim izazovom – izradom psihološkog profila ozloglašenog hakera R. za kojim policija godinu dana bezuspešno traga. Posao iz sna probudiće demone prošlosti. Marinina vešto skrivana tajna preti da bude otkrivena. Postoje samo dva izbora:

Ako posluša pravdu, pobediće nepravda. Ako posluša nepravdu, pravda zauvek gubi rat.

PROFAJLER, autorkin deseti roman, vodi nas u lavirint tajni, obmana, straha, dubokog mraka – ljudske duše i interneta.

Opis

Profajler je autorkin deseti roman koji nas vodi u lavirint tajni, obmana, straha, dubokog mraka – ljudske duše i interneta.

Marina, mlada i ambiciozna psihološkinja, suočena je sa nesvakidašnjim poslovnim izazovom – izradom psihološkog profila ozloglašenog hakera R. Za kojim policija godinu dana bezuspešno traga.

Posao iz sna probudiće demone prošlosti. Marinina vešto skrivana tajna preti da bude otkrivena. Postoje samo dva izbora: Ako posluša pravdu, pobediće nepravda.
Ako posluša nepravdu, pravda zauvek gubi rat.

,,Treba da znaš… I čovek i kompjuter sve što saznaju mogu da potisnu i zaborave, smeštanjem u zabačeni folder stvarnosti, ali nikada, nikada… Da obrišu. I čovek i kompjuter su skladišta, sa dosta prozora koji ti mogu omogućiti da zaviriš u njih, ne i da uđeš unutra. Možeš ući samo ako dobro poznaješ teren – čoveka ili kompjuter. Ako poželiš da ih upoznaš, dodirni ih tamo gde boli. Nema čoveka niti sistema bez slabosti ili greške. Zbog grešaka u sistemu može stradati računar, zbog grešaka u čoveku najčešće strada drugi čovek.“

Profajler je roman koji nećete moći ispustiti iz ruku.

NASTAVAK: Bivirgata

Autorkin instagram profil: Tamara Kučan

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Profajler – Tamara Kučan“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *