Onlajn – Tamara Kučan

1,150.00 рсд

Opis

Onlajn –  Tamara Kučan

Slučaj u slučaju. Zločin u zločinu. Ljubav. Smrt. Istina.  Sumnja. Prošlost. Opsesija. Izdaja.
Iris Marković, nekada najuspešnija jutjuberka par meseci posle najvećeg uspeha ostaje bez ičega. Svi koji su je voleli svesni su istine koju je dugo skrivala – ona je hladnokrvni psihopata koji ništa ne oseća. U želji da sebe spase od potpune propasti, stupa u kontakt sa psihijatrom, koji svoje usluge pruža onlajn, preko dobro zaštićene aplikacije. Iris ni ne sluti da psihijatar o njoj zna više nego što može da zamisli. Možda baš on krije odgovor na pitanje koje je mesecima proganja –  šta se dogodilo sa njenim ocem? Da li je poginuo u saobraćajnoj nesreći ili je njegova smrt vešto osmišljeno ubistvo i zavera?
Na opasnom ringišpilu propasti, odgovor na svako pitanje Iris će morati da pronađe u sebi i mračnim lavirintima prošlosti, koju je od svih sakrila.

Reči urednika

Zamršen, strastven triler i emotivan rolerkoster koji ledi krv u žilama. Nastavak romana Oflajn i zasebna priča o istini, pravdi, izdaji, o ljubavi koja ne umire i smrti koja ne postoji.
,,Da li ste spremni da sve što znate dovedete u pitanje? Pazite se! Ovo nije roman za kukavice.“
Aleksandar Đuričić Ash, pisac i urednik o romanu

Više o romanu

Onlajn Tamara Kučan je objavljen 2021. godine i vrlo brzo je osvojio srca publike i postao jedan od najčitajnijih autorkinih romana.
Šta se desi kada ti avet davne prošlosti pokuca na vrata i nenadano se ušunja u tvoj život, oprezno poput lopova na prstima? On dolazi da ti uzme sve i pokaže ti koliko si slaba. Kako reaguje osoba koja je za sebe uverena da je psihopata, kada sretne pravu psihopatu? Lovac u ovom slučaju postaje plen opasne zveri čiji se tragovi ne naziru u snegu.
Citate iz ove knjige možete pročitati na sledećem linku : Onlajn citati 
Tamarin instagram profil : @tamarakucan
Link za Oflajn : Oflajn

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Onlajn – Tamara Kučan“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *