Ulica dobre sreće – Marjam Manteghi

500.00 рсд

,,Ulica dobre sreće“ je biografski roman iransko-kanadske autorke Marjam Manteghi. Inspirisana životnom pričom svog idola – Kristijane Amanpur, Marjam napušta naizgled savršeni život u Kanadi i odlazi u Sarajevo. Na Balkanu pronalazi posao koji je ispunjava, iskrena prijateljstva, ljubav, dom, sebe. Kada joj u 34. godini dijagnostikuju rak dojke, san o budućnosti postaće košmar, a dom daleka destinacija.

Kategorija:

Opis

Ulica dobre sreće je biografski roman inspirisan životnom pričom autorkinog idola Kristijane Amanpur. Marjam napušta naizgled savršen život u Kanadi i odlazi u Sarajevo. Tu nalazi posao koji je ispunjava, iskrena prijateljstva, ljubav, sebe. Kada joj u 34. godini dijagnostikuju rak dojke, san o budućnosti postaće noćna mora.

Iako ovaj roman svedoči o borbi žene sa neprijateljem u grudima – rakom, ovo nije kancer dnevnik. ,,Ulica dobre sreće“, donosi poučnu i upečatljivu priču o snovima drugačijim od okoline, o potrazi za domom, identiteom i (samo)prihvatanjem. Kroz specifičan humor, autorka opisuje kako je svoj trenutni poraz pretvorila u životnu pobedu.
Knjiga za svakog buntovnika, sanjara i borca.
Knjiga za sve koji žele to da postanu.

Neke od citata iz ovog romana možete pročitati na ovom linku: Citati iz knjige

Autorkin profil na instagramu: Marjam

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ulica dobre sreće – Marjam Manteghi“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *