Sazvežđe – Jelena Popadić

700.00 рсд

Kategorija:

Opis

Sazvežđe je prvi autorkin roman.

O romanu:

Komandant Lidija Kalik i njen tim, rade za Sazvežđe, galaktičku, političku organizaciju koja vlada galaksijom dva veka. Najveći neprijatelj Sazvežđa je opozicija, koja je spremna sve da učini ne bi li došla do vlasti.

Lovci na glave na čelu sa Vitasom, angažovani su od strane opozicije. Njihov zadatak je da otmu komandantkinju Lidiju Kalik. Opozicija i lovci na glave će uspeti u svojoj nameri, ali vasiona i ratnička posada broda Beograd imaju drugačije planove. Ceo solarni sistem se podiže u borbi protiv neprijatelja, u ratu za pravdu, istinu i mir. Hrabri i iskusni ratnici spremni su da dobiju svaku bitku za spas Sazvežđa, ni ne sluteći da najtežu bitku ne vode protiv neprijatelja već protiv sopstvenog srca i pogrešnih izbora.

Roman Sazvežđe je prava poslastica za ljubitelje naučne fantastike, koji će zasigurno uživati u ovoj svemirskoj avanturi i veličanstvenoj mašti autorke.Tamara Kučan, književnica

O autorki:
Jelena Popadić, rođena je u Beogradu 1998. godine. Nakon završene osnovne škole, upisuje Srednju turističku školu. Posle srednje škole, upisuje Fakultet informatike i računarstva, svoju dugogodišnju želju. Zbog specifične zdravstvene situacije, nije bila u mogućnosti da završi fakultet. Obeshrabrena, pronalazi utehu i inspiraciju u video igrama, književnoj i filmskoj kulturi. Na romanu ,,Sazvežđe“ radila je pune tri godine. Ovo je njen prvi roman.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sazvežđe – Jelena Popadić“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *